19 Haziran 2011 Pazar

AURA Reklam Alanları Yönetim Sistemi


AURA Reklam Alanları Yönetim Sistemi

Giyim Mağazaları, Süper Marketler, Alışveriş Merkezleri, Bankalar, Teknoloji Mağazaları, Zincir Restoran ve Cafeler, Hava Limanları, Terminaller, Metro istasyonları ve Duraklar, Tren İstasyonları, Sanat Galerileri, Şehir Planlaması ve bunlara hizmet veren reklam ajansları, matbaa ve reklam firmaları için tüm reklam alanları, vitrinler ve görsel alanlarının takibini yapabilmek, yeni kampanyaların planlamasını doğru yapıp düzenlemek, gerek tedarikçiler ile görsel planlaması yaparken, gerek reklam alanlarının pazarlamasını yaparken ister bir AVM olsun, ister 5000 şube/mağaza/nokta olsun işinizin her anına kolayca hakimiyetinizi sağlayan düzenleme ve takip sistemi..

Mağaza / Showroom / Galeri / Restoran gibi noktalardaki tüm görsel / reklam alanlarının takibi,
güncel durumu, ölçü, malzeme ve materyal bilgisi, uygulama fotografı, alan açıklaması, güncelleme tarihi, konsept / sezon / kampanya bilgisi.. Satış Noktası açıklama bilgi ve notları, yönetici ve personel bilgileri.. Ulaşım detayları.. Sezon değişim tarihi.. Markaya göre, İllere, Bölgelere, Ülkelere ve Nokta tipine göre sınıflandırma ve raporlayabilme.. Bu bilgiler üzerinden kampanya / sezon planlayabilme.. Yeni kampanya ve sezon değişimi bütçe planlaması..
Her an güncel katalog sayfasına erişebilme.. 3 Boyutlu olarak mağaza planlarını görüntüleyip, mağaza içerisinde gezinebilme.. Mağazaya göre yıllık planlama yapabilme.. Mağaza hakkında detay, bilgi, not ve açıklama alanı.. Program üzerinden direk Ajans veya reklam firmasına görsel değişim talebi gönderme.. montajı yapılanlar veya yapılmayanları listeleyebilme.

Reklam ajansları ve reklam üreticilere iş gönderebilme.. İnternet üzerinden basit ulaşım ile bilgisayar, notebook, tablet pc, PDA, cep telefonu üzerinden rahat erişim.. Yetki ve alan sınırlandırmaları ile tedarikçilere istenilen düzeyde erişim ve düzenleme tanımlayabilme.. Mağaza montaj bilgileri ve tarihlerine göre takip edebilme..

Ve ihtiyacınıza göre bir çok özellik ekleyebilme imkanı..

Demo videosunu izlemek için : http://www.reklamdekorasyon.com/n/storevisionfornike.htm

Bilgi ve Danışma için : poseidon3d@gmail.com

Hiç yorum yok: